Oli taas iltapäivästä aivot mössönä, kun toimistossa lämpötila kohosi yli 29 asteen huolimatta "ilmastoinnista" ja tuulettimista.

Ihana-ihana pomo tuli sanomaan kolmelta, että koneet kiinni ja kaikki pihalle, täällä on liian kuuma tehdä mitään. Ilolla suljin tietokoneen ja kasasin paperit odottamaan huomista ja suuntasin kohti kotia.

Kotiin päästyä vaihdoin pihavaatteet päälle, eli riisuin kaiken mahdollisen ylimääräisen pois ja siirryin ulkotiloihin. Petsasin etukuistin ovenpielet toiseenkertaan ja ihailin loistavaa värivalintaa, vihreä ovi sointuu mahtavasti punaiseen taloomme, jotenkin piristää ilmettä!

Grillasin muutamat juustokalkkunamakkarat jonkinasteiseksi päivälliseksi, näin kuumalla ei kauheasti innosta alkaa kehitellä oikeaa ruokaa edes teinille, vaikka aina paasaankin terveellisen ruokavalion tärkeydestä.

Päivän kohokohta oli kuitenkin viinilasitelineiden seinälle saaminen!! Oli vähän kuin hiiren takin ompelu vanhassa sadussa..piti tulla kaappi, mutta muuttuikin liiveiksi ja kun ei sitten liivejäkään tullut, tuli jotain muuta - en muista sadun loppua? Mutta siis meidän tapauksessamme ei tullut lasivitriiniä, hyllyä eikä kaappia vaan HIENOHIENOHIENO viinilasiteline! Malli ideoitiin erinäisten anastettujen ideoiden pohjalta ja yksinkertaistettiin äärimmilleen, toteutuksen hoiti rakas isäni ja valmiin lopputuloksen petsasin + lakkasin minäitse, seinälle ruuvauksen hoiti perheen Mies.

Hurmaava, eikö totta??